fbpx

4 dagars inredningskurs – Graceful Living

May your walls know joy, may your every room hold laughter and every window open to great possibility.

– Maryanne Radmacher-Hershey

Datum 30 september – 3 oktober 2021

Kom och låt dig inspireras till att skapa miljöer där människor får vila, växa och utvecklas. Under de här fyra dagarna kommer du att få leka med färg, form och inredning. Du kommer att få kunskap om hur man designar miljöer där människor verkligen trivs och mår bra. Vi varvar teori med att leka, klippa och klistra. Kom och låt dig fyllas och förundras av inredning, färg och form. När vi är klar får du ett intyg att du har gått kursen Design med omsorg som du förhoppningsvis kan använda i ditt CV.

Innehåll i kursen:

  • Det besjälade hemmet
  • Balans och harmoni med feng shui
  • Att rensa och sortera
  • Lär dig färgernas hemliga språk
  • Trolla med symbolik, växter och ljus
  • Rum för rum
  • Hållbar och miljövänlig inredning
  • Biomimik – naturens sätt att designa
  • Tidlös skönhet och magi i vardagen
  • Det sinnliga hemmet

Kursledare: Agneta Nyholm.

Agneta är författare till åtskilliga böcker inom feng shui, inredning, arkitektur, trädgård och design. Hon brinner för omsorgsfulla inredda miljöer och är känd för att vara en fena när det gäller att inspirera och entusiasmera människor!

Pris: 7990 SEK inkl moms (6392 SEK exkl moms)

Tofvehult är en sjäslig oas djupt in i de småländska skogarna, de ligger vackert inbäddat mellan två sjöar. Vi har valt den vackraste tiden på året att besöka platsen. Här får vi hembakt fika och kärleksfullt tillagad mat.

Kost och logi tillkommer med 3450: – inkl moms för fyra dagar. Alla måltider samt övernattning i delad stuga med dusch och toalett alternativt dubbelrum i stora huset, lakan och handdukar, en bastukväll med tillgång till relaxen samt slutstädning. På torsdagen serveras en eftermiddagsfika vid ankomst samt middag på kvällen, fredag och lördag ingår frukost, lunch, eftermiddagsfika samt middag, söndag blir det frukost och lunch.

Vi serverar ekologisk, vegetarisk mat under helgen. Vi har stor respekt för allergier (anmälan av allergi sker vid bokning!), men vi kan inte ta hänsyn till tillfälliga dieter eller livsstilsval. Önskas ytterligare hänsyn, meddela vid bokning.

Mer information om Tofvehult hittar ni på www.tofvehult.se 

Vi finns också på Facebook samt på Instagram @lenaitofvehult  samt mail; lenaitofvehult@gmail.com eller telefon Lena 070 29 263 51

Att ta sig till Tofvehult som ligger ca 2 mil söder om Västervik är enklast med egen bil, se gärna om ni kan samåka! Åker ni kollektivt så är det oftast Västerviks Station som gäller. Vi kommer att ha en hämtning och lämning inne i Västervik kl 12.00 på torsdagen och tillbaka 15.00 på söndagen för att kunna passa de tåg som går, därutöver är det samåkning eller taxi som behövs. När du anmäler dig betalar du en anmälningsavgift på 500 SEK som återbetalas endast om kursen ställs in.

The moment one gives close attention to anything, even a blade of grass, it becomes a mysterious, awesome, indescribably magnificent world in itself.

– Henry Miller