fbpx

Kunskapsturism och framtidsarbete i världsklass

Sitter ni fast i era tankar om hur ni ska ta er kommun eller region vidare in i framtiden? Varmt välkomna till ett inspirerande föredrag där vi kommer se hur man kan skapa ett framtidsarbete som håller världsklass. Vi ska ta oss genom Sverige och se vad man ska göra och vad man inte ska göra. Hur man får med sig medborgare, föreningslivet och näringslivet på en gemensam resa i en riktning mot en rolig och mera hållbar, meningsfull och stabil framtid. Vi kommer få se hur vi ska navigera oss igen komplexa skakiga saker som händer i samhället. Vi kommer se hur vi kan lyfta taket och ha kul igen. Ni ska få följa med till en kommun som tagit ett rejält språng och som verkligen kan visa vad arbete i världsklass betyder, och hur man bygger genuint partnerskap som kittar oss samman. Föredraget finns både som online workshop, halv och heldags workshop.

Det finns även en tillhörande workshop som handlar om framtidens besöksnäring.

”Jag har arrangerat ledarskap seminarium i över 20 år det här var bland det bästa jag har hört”
Anders Åkerman vd Kompetensgruppen


”Den här boken om omställningsarbete är så rätt”
Sofia Bothorp hållbarhetschef Landskrona kommun

Det är så intressant och tänkvärt. Tycker det är synd att jag inte har fått den här kunskapen tidigare”
Helene Dahlberg

Kunskapsturism

Kunskapsturism är något som efterfrågas i framtiden. Här är ett sätt man kan göra det på. Är du intresserad av att det ska ske i din kommun hjälper jag dig gärna.

Föredragshållare och konsult:
Agneta Nyholm är grundare av Sofiainstitutet och har drivit ledarskapsutbildningar i tio år. Hon är en historisk futurist som skrivit 12 böcker bland annat om hur man skapar hälsosamma miljöer. Hennes senaste bok handlar om ledarskap och framtidsarbete med biomimik det vill säga hur naturen skapar hållbart liv. Hon har verkat ideellt i medborgarrörelser i många år och följt olika kommuners framtidsarbete på nära håll och är väl bevandrad i omvärldsanalyser. Agnetas riktiga passion är att jobba med besöksnäringsfrågor och kunskapsturism. Där man kombinerar kulturarv med ny teknik.